Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Editorial Baula) La Conferència Episcopal Espanyola (CEE) ha donat l'aprovació al projecte KUMI de l’Editorial Baula en les tres etapes  educatives, Infantil, Primària i ESO. La CEE afirma  el següent sobre la proposta de Religió per Projectes: “el projecte ens ha semblat innovador i motivador per als alumnes. L'ús de la Bíblia i els continguts teològics que apareixen en els diferents projectes són molt adequats”.

De la proposta, aprovada per a CEE el 18 de setembre, en destaca l’acompanyament del despertar religiós dels més menuts, el desenvolupament de les intel·ligències múltiples, entre les quals destaca la intel·ligència espiritual, i en la metodologia de l’aprenentatge basat en projectes.

Aquesta metodologia parteix de l’experiència de cada alumne o alumna per tornar-hi, una vegada transformada i compresa, convida l’alumnat a involucrar-se en la feina de manera més eficaç i a desitjar seguir aprenent. A més, permet la inclusió d’altres metodologies actives com l’aprenentatge cooperatiu o les eines de pensament crític i creatiu. A l’hora, en els projectes KUMI, l’alumnat entrena les seves habilitats tecnològiques, les seves habilitats de lideratge i la pròpia consciència d’aprenentatge i la creativitat.