Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Maristes) Psicopedagogia del joc, desenvolupament psicosocial, sociologia del lleure, educació ambiental i excursionisme, educació inclusiva, dinàmiques de grup, tallers de teatre, jocs i expressió corporal, interioritat, educació emocional… Això i més és el que han estat treballant una trentena de joves aquest estiu al Curs de Monitors de l’Escola Mirall que ha tingut lloc a Barcelona entre els dies 19 i 30 d’agost.

El curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara els nois i noies per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, i que els capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d’una organització. Ho fan per mitjà de l’aplicació de les tècniques específiques d’animació grupal, amb una incidència explícita en l’educació en valors i amb atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos. El curs té una durada total de 310 h i s’estructura en dues etapes: etapa lectiva (presencial i a distància) i etapa de pràctiques.

L’educació en el lleure és un dels puntals de la vida marista. Els moviments juvenils maristes contribueixen a l’educació integral d’infants i joves i l’Escola Mirall dona suport a aquest àmbit d’educació i a la formació en el lleure.