Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Editorial Claret) Jesús viuLa meva primera Bíblia, La Bíblia. Un poble a l'escola de Déu, Déu té més d'un nom, Senyor, sóc un dels vostres petits, La Bíblia de tots La meva Primera Comunió són els títols que recomana la Llibreria Claret. 

LA MEVA PRIMERA COMUNIÓ - ÀLBUM RECORD

Un llibre regal per les nenes i els nens que faran la Primera Comunió. Un llibre record a on podran tenir tots els grans moments del dia de la Primera Comunió i de tot el camí recorregut fins aquest dia, els missatges de Jesús, les seves oracions... Il·lustrat per una de les mans amb més prestigi en el món de la il·lustració en aquests moments en l’àmbit nacional i internacional. Modern sense perdre l’essència, ni el sentit del dia de la Primera Comunió.

JESÚS VIU

Àlbum il·lustrat del Nou Testament per Noies i nois d'entre 6-9 anys "Com van a creure en Jesús si no han sentit el seu missatge? I com van a sentir el seu missatge si ningú ho proclama?" El missatge de Jesús és la seva pròpia vida. És una immensa sort de tenir l'oportunitat de conèixer-la. Aquest llibre explica alguns dels seus moments. Qui coneix aquesta història meravellosa no només queda fascinat per ella sinó que guanya un company de viatge que l'acompanyarà tota la vida.

LA MEVA PRIMERA BÍBLIA

La Bíblia està plena d'històries boniques i emocionants. Els seus textos contenen missatges de pau, de respecte i d'amor. Els relats escollits resumeixen, per ordre cronològic, el pla d'amor i salvació que Déu té per a nosaltres. «La meva primera Bíblia» ofereix una enriquidora i entretinguda forma d'apropar-se més a Déu i d'aprendre els seus ensenyaments per a tota la vida.

LA BÍBLIA - UN POBLE A L'ESCOLTA DE DÉU

Aquesta bíblia, pensada per a nois i noies de 8 a 14 anys, és una bíblia diferent: ha estat preparada amb criteris catequètics i no de simple entreteniment. Bellament editada, és de lectura agradable i té unes esplèndides il·lustracions. Un regal molt adequat per a adolescents.

DÉU TÉ MÉS D'UN NOM

Aquest és un llibre sobre les cinc grans religions mundials: hinduisme, budisme, judaisme, cristianisme i islamisme. 
Està pensat per als nens i nenes de 8 a 12 anys, perquè els ajudi a conèixer i estimar les religions dels altres i, alhora, estimar tothom qui practica una altra religió. 
Les religions no poden ser pretext de confrontació, sinó instruments de pau. El coneixement de les religions ajuda a establir un diàleg constructiu entre elles.

SENYOR SÓC UN DELS VOSTRES PETITS

Jesús digué:
"Deixeu que els infants vinguin a mi, no els prohibiu, que el regne de Déu és dels qui són com ells"
De l'Evangeli de sant Marc.

LA BÍBLIA DE TOTS

Pilarín Bayés posa tota la seva calidesa humana al servei d'una gran obra, la Biblia. La Bíblia de tots està redactada amb l'assessorament de pedagogs especialitzats i d'experts biblistes que d'una manera atrevida i pensada pretenen provocar les preguntes dels més menuts.