Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Editorial Claret) L’Editorial Claret publica el llibre 'La meva Primera Comunió', un llibre regal per a les nenes i els nens que faran la Primera Comunió. Un record on podran tenir tots els grans moments del dia de la Primera Comunió i de tot el camí recorregut fins aquest dia, els missatges de Jesús i les seves oracions.

L’autor del llibre, Josep Codina i Farrés, és claretià i ha publicat diversos llibres amb l’Editorial Claret, entre els quals destaquen: Pregària amb ritme d’evangeli i de vida, Noves pregàries amb ritme d’evangeli i de vida, Company de ruta, Pel camí d’una llarga amistat, Pregar amb l’evangeli en la vida de cada dia i la col·lecció Com pregar amb els petits.

El llibre destaca per les il·lustracions de Mercè Tous, una de les mans amb més prestigi en el món de la il·lustració en aquests moments en l’àmbit nacional i internacional. Es va llicenciar en Belles Arts (2008) a la Universitat de Barcelona i, l’any següent, va obtenir el Certificat d’Aptitud Pedagògica. Actualment, segueix la seva formació artística a l’escola Eina (UAB), amb el Curs d’Especialització en Il·lustració Infantil i Juvenil, i a l’Escola de la Dona, on va seguir durant tres anys els cursos anuals d’il·lustració.

El llibre, visualment modern, ofereix il·lustracions amb caràcter i significatives i manté l’essència i el sentit del dia de la primera comunió.