Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

(CR) Des d’ara teniu disponible l’edició de Catalunya Religió en paper a casa. Mentre duri el confinament Catalunya Religió editarem la versió setmanal en PDF en obert per facilitar la seva distribució i suplir l’edició mensual.

A la pàgina www.catalunyareligio.cat/acasa us podeu descarregar l’edició setmanal i apuntar-vos al butlletí per rebre-la directament al vostre correu cada dissabte.

El format revista en PDF facilita la lectura i la difusió dels articles més interessants publicats durant la setmana. Per això, us convidem a fer circular el PDF setmanal entre les vostres comunitats, adjuntar-la en els butlletins o enviaments que gestioneu o a imprimir-la per les persones sense accés al món digital. 

 

Agenda, propostes i emissions en directe

Aquests dies a través de Catalunya Religió estem fent un ampli seguiment de com viuen i com s’impliquen les comunitats religioses en la crisi actual que no arriben a través d'altres mitjans. Una situació excepcional que també afecta la vida comunitària, la pràctica religiosa i l’activitat social, educativa i cultural de les entitats religioses.

Les respostes que s’estan donant les podeu conèixer a través de Catalunya Religió. A més del seguiment informatiu i la nova edició paper, hem reorientat el servei d’agenda perquè pugueu seguir els diversos esdeveniments en directe a través de la xarxa. Us convidem una vegada més a afegir-hi les vostres convocatòries. Alguns d’aquests esdeveniments, com la missa de Montserrat o del papa Francesc, també els emetem directe a través del portal.

A mes, a l’espai #preguemacasa podeu trobar una guia de les propostes de les entitats religioses per aquests dies de confinament, que anem actualitzant periòdicament.

L’edició mensual gratuïta impresa queda suspesa mentre duri el confinament per la crisi del coronavirus. Durant aquest dies continuem portant-vos l’actualitat religiosa a casa.