Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(IQS) QS Business Masters Rànquings determina anualment les millors universitats del món i els seus programes per sectors tenint en compte cinc indicadors: empleabilitat, alumni outcomes (valoració d'antics alumnes), value for money (retorn de la inversió), thought leadership (líder d'opinió en una indústria o mercat) i diversitat. En aquesta edició, IQS despunta en les categories de màster en màrqueting i màster en management. L'estudi és fruit de les dades proporcionades per ocupadors, acadèmics i ex alumnes de tot el món.

Master in Global Entrepreneurial Management (MGEM)

Després d'aparèixer, fa una setmana, en el top 50 del Master in Management Rànquing del Financial Times, IQS torna a destacar a l'àrea de Management. Dels 135 màsters de 32 països diferents que el rànquing QS inclou en la classificació, IQS se situa en el lloc 47 amb el Master in Global Entrepreneurial Management. A més de posicionar-se com un dels millors màsters valorats en gestió empresarial del món, en el rànquing QS el programa està considerat com el millor en retorn d’inversió, amb una puntuació total de 91,7 sobre 100.

El programa també destaca per l'alta taxa d’empleabilitat dels seus graduats. Un altre dels aspectes que distingeix al màster és la valoració dels antics alumnes, que posiciona al MGEM molt per sobre de la mitjana global de la resta de màsters d'aquesta categoria.

Master in International Marketing in a Digital Environment

IQS també apareix en el rànquing QS 2019 en la categoria de Màsters de Màrqueting. Dels 70 programes de màster oferts pels 17 diferents països que apareixen en la classificació, el Master in International Marketing in a Digital Environment se situa en la posició 34. Dels indicadors que el rànquing QS valora, destaca l'índex de empleabilitat en els recent graduats, sent del 100%.

Amb una puntuació de 79.8 sobre 100, el programa també es diferencia per la puntuació més alta dels 70 màsters a l'indicador value for money, que avalua el retorn de la inversió que els alumnes han fet al màster.

El màster també ha obtingut una puntuació més alta que la mitjana global del rànquing a la categoria d’alumni outcomes. En aquest índex, QS analitza la relació i associacions que IQS manté amb altres universitats, empreses i CEOs de tot el món.