Vés al contingut
Catalunya Religió dg. 13/03/2011

Durant dos dies s'han reunit a Roma trenta experts convocats pel Consell Pontifici per a la promoció de la Nova Evangelització en la seva primera sessió d'estudi sobre les seves grans línies inicials. Entre els experts hi havia dos barcelonins de la Facultat de Teologia de Catalunya: els professors Salvador Pié i Xavier Morlans, que ha fet una de les ponències.

Presidia la sessió un gran cartell de la Sagrada Família, ja que és l'emblema d'aquest Dicasteri romà. La reunió ha estat conduida pel seu President, Rino Fisichella, i en ella s'han fet tres ponències: una sobre la història, feta per l'historiador italià, Elio Guerriero; una sobre teologia, feta pel biblista alemany, Thomas Söding; i, finalment, una sobre pastoral de la Nova Evangelització, feta pel professor Xavier Morlans on ha explicat la seva experiència a l'entorn del primer anunci.

A partir d'aquestes ponències que han generat un intercanvi i diàleg molt positiu i creatiu s'ha fet una reflexió conjunta que servirà com a pauta en els inicis d'aquest nou organisme vaticà, que com és sabut és una novetat que Benet XVI ha creat en la cúria romana per amb la voluntat de respondre als nous desafiaments de l'evangelització avui.

 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.