Vés al contingut
Catalunya Religió dc. 11/09/2019

(CR) Just aquest 11 de setembre fa deu anys que vam obrir Catalunya Religió i aquesta és la notícia que no voldríem donar. En aquests deu anys hem ofert una fotografia en moviment de la vitalitat de les comunitats religioses del nostre país. I en agradarà continuar-ho fent.

Catalunya Religió no tanca. Perdoneu aquest pescaclic del titular enganyós. Però hem volgut cridar l’atenció a tots els qui potser ens trobaríeu a faltar. Gràcies a vosaltres, iniciem la celebració dels deu anys. Hem aconseguit el lideratge en el món digital en el nostre àmbit temàtic. Des d’aquest any, també som la publicació religiosa impresa amb més difusió a Catalunya. Amb 20.000 exemplars, l’edició gratuïta en paper de Catalunya Religió se situa entre les revistes en català amb més tirada.

Per fer més passos endavant, avui us demanem el vostre suport i una aportació econòmica a la Fundació Catalunya Religió que sustenta el projecte. Gairebé 200 persones us heu compromès amb una aportació anual, però necessitem ser-ne més per consolidar el projecte. I continuar obrint cada dia Catalunya Religió.

 

Aportació a la Fundació Catalunya Religió.

  • Feu un servei: Ajudeu a difondre la vitalitat de les comunitats religioses a Catalunya.
  • No us perdreu cap dels continguts destacats. Rebreu a casa l’edició en paper, i cada setmana el pdf de resum setmanal. En aquest format, també el podreu compartir amb grups o comunitats.
  • Desgravació fiscal. Podreu desgravar la vostra aportació anual a Fundació.

 

Què podem pagar amb les vostres aportacions. Alguns exemples.

  • 350 €. És el cost d’un dia de funcionament del portal.
  • 100 €. És el cost anual l’enviament de l’edició paper a un punt de distribució.
  • 50 €. És el cost mitjà de la producció d’un contingut del portal.

 

Feu l'aportació a https://www.catalunyareligio.cat/elmeupaper. Per qualsevol dubte podeu adreçar-vos a secretaria@catalunyareligio.cat

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.