Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Escola Pia de Catalunya) La quarta edició de la PIA&GO, una caminada solidària que ha animat a caminar a més de 1.700 participants arreu de Catalunya, ha recaptat 31.000 euros per a infants i joves en risc.

L’acte benèfic organitzat per l’Escola Pia de Catalunya s’ha adaptat a les circumstàncies sanitàries i a l’edició d’enguany, la quarta, cada inscrit, individualment o en un reduït grup de família o amics, ha caminat o corregut la distància que ha volgut en favor d’una mateixa causa: els infants i joves en risc d’exclusió. Una aplicació mòbil, creada especialment per a l’esdeveniment, ha permès sumar els quilòmetres fets entre les 7h del matí i les 19h. 

La iniciativa ha comptat amb la col·laboració de l’empresa de serveis alimentaris Aramark, que ha sumat 8.000 euros a la causa com a patrocinadors oficials de l’esdeveniment. A condició, això si, de superar els 5.000 quilòmetres caminats per part dels inscrits. Finalment, la participació ha sigut superior a l’esperada i s’han aconseguit recórrer més de 7.500 km. 

La PIA&GO és "la mostra que en mig d'una situació extraordinària com la que estem vivint, som capaços d'unir esforços pel que és realment important: transformar la societat" ha dit Antoni Burgaya, director general de la institució.

Els recursos econòmics recaptats en darreres edicions de la PIA&GO aniràn destinats a diferents projectes educatius i socials que han fet possible que infants i joves en risc puguin gaudir de les mateixes oportunitats. L’educació en el lleure durant l’estiu n’és un exemple, però també garantir la continuïtat formativa de l’alumnat en estudis post obligatoris, entre d’altres.

A més a més, quatre de les participants han tingut la sort de guanyar premis que els col·laboradors Sonos, La Casa de Pineta, Roc Roi Adventures i el Palau de la Música, han donat a la PIA&GO.

La PIA & GO és un esdeveniment transversal que reuneix tota la comunitat d’Escola Pia de Catalunya i obert a tothom, on aportar un granet de sorra a través de l’esport, caminant o corrent, a una mateixa causa.