Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Salesians) Al llarg dels 10 dies en què ha tingut lloc la segona edició de la Cursa per la #SolidaritatGlobal de Bosco Global, els salesians no han parat de rebre imatges i vídeos de persones, grups, entitats i centres educatius, amb missatges com: “corro per un món millor”, “camino per la igualtat de totes les persones” o “pedalejo per un món més just”.

A la cursa hi han participat més 1.800 persones, comptant les inscripcions directes a través de la pàgina web i també el gran desplegament organitzatiu que s’ha realitzat en moltes de les cases salesianes i en els seus diferents ambients: escoles, plataformes socials, parròquies, i centres juvenils.

Hi han participat les cases salesianes de Barcelona, Badalona, Lleida, Sabadell Sant Boi, Sant Vicenç dels Horts o Ripoll, entre d’altres. Els fons de la 2a Cursa per la Solidaritat Global aniran destinats als projectes de cooperació al desenvolupament que els salesians duen a terme en els països empobrits, així com en matèria d’educació per al desenvolupament i voluntariat.