Vés al contingut
2 Catalunya Religió dg. 15/12/2019

(ACO) "La Revisió de Vida ens pot ser útil per canviar actituds, sentiments i hàbits respecte la cura del planeta?" Aquesta pregunta ha estat la inspiració que ha guiat diverses zones de l'ACO en les trobades que han tingut els darrers dies. 

Les zones del Besós i del Baix Llobregat van organitzar jornades on des de la revisió de vida i la formació, van emprar la Laudato Si com a elements per plantejar claus de canvi personal en matèria de justícia climàtica. Maria Bargalló, consiliària de l’ACO i vicepresidenta de Justícia i Pau, va ser l'encarregada d'impartir la formació al Baix Llobregat. 

Pel que fa al Vallès Occidental, va fer la jornada sota el títol "Joves profetes del canvi climàtic" i va convidar a una taula rodona l’activista Maria Marcet, Francesc Macià de Justícia i Pau, Marc Collado de Joves d’Esquerra Verda i la militant Ana Josefa García. En el debat es va parlar d’una transició justa, de menys promeses i més inversió, de fiscalitat ambiental i del valor de la cooperació i les cures.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.