Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Ateneu Universitari Sant Pacià) La Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) i l’Ateneu Universitari Sant Pacià (AUSP), amb la col·laboració de l’Editorial Castellnou, convoquen el 1r Premi Gaudí per a treballs de recerca de Batxillerat i per a projectes de cicles formatius de Grau superior.

L’objectiu d’aquests premis és reconèixer l’esforç de l’alumnat en l’aprenentatge i en la recerca en relació al fet religiós des de qualsevol de les seves múltiples aproximacions. Per als treballs s’han establert tres àmbits temàtics: Teologia i les Ciències Religioses, Filosofia, i Història, Art, Cultura i Patrimoni.

La primera edició del Premi Gaudí s’engegarà durant el curs vinent, 2021-2022. El lliurament dels treballs, seleccionats prèviament pel centre educatiu on l’estudiant està matriculat, es podrà fer a partir del febrer de 2022. Tots els treballs presentats hauran de tenir una qualificació mínima de notable i hauran d’haver estat presentats en un centre educatiu de Catalunya durant el curs 2021-2022.

Tres premis que atorgarà un jurat especialitzat

Els guardons es lliuraran el mes de juny de 2022 i constaran de tres categories diferents, independentment de la que s’hagi presentat el treball. El primer premi està dotat amb 500€ i una beca del 50% de la matrícula en una de les facultats de l’Ateneu Universitari Sant Pacià (AUSP) per al següent curs acadèmic; el segon, amb un dispositiu electrònic i una beca del 50% de la matrícula en una de les facultats de l’AUSP; mentre que el guanyador del tercer s’endurà dispositiu electrònic. Cal recordar que l’AUSP ofereix estudis de Grau en tres de les seves facultats, en les especialitats següents: Teologia, Filosofia i Història, Arqueologia i Arts cristianes.

Els treballs presentats seran avaluats per un jurat format per representants de les tres facultats de l’AUSP i de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya: Joan Torra, degà de la Facultat de Teologia de Catalunya (AUSP); Carles Llinàs, degà de la Facultat de Filosofia de Catalunya (AUSP); David Abadías, degà de la Facultat Antoni Gaudí (AUSP); i l’arquitecte Eloi Aran (FECC), que comptaran amb l’assessoria d’especialistes de cadascuna de les diferents categories.

Les bases del 1r Premi Gaudí per a treballs de recerca a Batxillerat i projectes de CFGS 2022 es poden trobar al web de l’Ateneu Universitari Sant Pacià.