Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Coral Memorial) A Coral Memorial compten amb espais de columbaris instal·lats a diferents catedrals i parròquies de Catalunya, amb l’objectiu de recuperar la tradició eclesiàstica d’acollir les cendres dels difunts en espais sagrats. Ara, ofereixen la custòdia d’urnes a qualsevol dels seus espais memorials de forma gratuïta per un període de 3 mesos, encarregant-se també de la recollida de l’urna de l’ésser estimat de qui així ho desitgi. Una vegada transcorrin els 3 mesos gratuïts, l’usuari pot recuperar la seva urna sense cap cost o contractar qualsevol de les concessions de columbaris disponibles.

Aquest període de custòdia de 3 mesos ofereix un temps més assossegat de reflexió per a les famílies i que així puguin decidir el destí de la seva urna, si volen recuperar-la o si opten per deixar-la al columbari de la seva església per mantenir el record etern en un espai sagrat. En aquest sentit, se’ls ofereixen les opcions del lloguer mensual d’una urna per 19,30€ (IVA inclòs), subjecte a una permanència de tres mesos, o del lloguer anual amb un cost total de 193€ (IVA inclòs). A més, a Coral Memorial s’ocupen de tot el procés: assessorament i contacte directe amb les famílies, recollida de l’urna i servei presencial en el moment de la introducció de les cendres al columbari escollit.

Actualment, aquests espais sagrats estan instal·lats a 14 temples religiosos. Aquest són la Catedral del Sant Esperit de Terrassa, las parròquies de Sant Eugeni I, Papa, de Sant Ramon de Penyafort, de Maria Mitjancera, de la Mare de Déu del Pilar i de Sant Lluís Gonzaga de Barcelona, la Parròquia de Santa Maria de Caldes de Montbui, la Parròquia de Sant Cosme i Sant Damià de El Prat de Llobregat, la Parròquia Mare de Déu de Montserrat de Viladecans, la Parròquia de Sant Josep de La Llagosta, la Parròquia de Sant Esteve de Granollers, la Parròquia de Santa Eulàlia de Provençana de L’Hospitalet de Llobregat, la Parròquia de Sant Antoni de Sant Antoni de Vilamajor i la Parròquia de Santa Perpètua de Santa Perpètua de Mogoda.

Sota la seva política d’expansió, properament instal·laran més espais sagrats de columbaris a Barcelona, Badalona, Eivissa, Caldes d’Estrac i el Masnou.

Coral Memorial està especialitzada en la fabricació, comercialització i gestió integral de columbaris. Amb una llarga experiència en el sector, aquesta empresa egarenca prioritza la qualitat, el disseny i la creativitat, sent referent en la gestió de columbaris gràcies als seus productes patentats internacionalment.