Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

(Banc Sabadell) Projecte Ètic i Solidari de Banc Sabadell ha obert la convocatòria per aquest any d'Ajut Solidari. Els ajuts es destinen a projectes en dos àmbits. D’una banda els projectes d’acció social amb actuacions dirigides a millorar la qualitat de vida i atenció a infància, joves, dones, immigrants, persones amb discapacitat, persones en risc d'exclusió, gent gran, persones amb addiccions o malalts en els àmbits de salut, alimentació, educació, formació per a l'ocupació, integració social o inserció laboral.

També hi ha una línia de cooperació a el desenvolupament per a actuacions dirigides a persones en països en desenvolupament a través de la creació d'infraestructures sanitàries, educatives o de proveïment d'aigua, o projectes d'atenció sanitària, educació, inserció, o millora de l'alimentació i nutrició.

El Projecte Ètic i Solidari de Banc Sabadell convida a les entitats que treballen en aquest àmbit a presentar els projectes que s’ajustin a les bases de la convocatòria. El termini de presentació s’acaba el 13 de març.

Els ajuts estan destinatsúnicament a finançar projectes d’entitats sense ànim de lucre. L’any passat es van concedir 447.000 en ajuts a projectes de 33 entitats.