Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) El confinament amb motiu de la pandèmia de la Covid-19 ha obert molts interrogants i angoixes. Es viuen moments d'una complexitat i incertesa social, ètica i humana que en nombroses ocasions demanen una certa reflexió i diàleg.

Amb l'objectiu "de convertir el confinament en una oportunitat de reflexió", la Facultat de Filosofia - URL ha organitzat un cicle de 'Diàlegs Filosòfics', en obert i en línia, que comencen aquest dimarts 12 i que s'estendran durant tot el mes de maig.

"Estem confinats però seguim ben oberts", afirma el degà de la Facultat de Filosofia - URL, Carles Llinàs. "Confinament no vol dir aïllament", recorda, i és per això que la facultat ha decidit posar en obert tot un coneixement propi que pot donar eines i claus per a sobreportar un "moment complex i d'incertesa".

Dimarts i dijous a les 18h. professors i experts diversos dialogaran durant una hora sobre temes filosòfics i humanistes que poden aportar un plus de reflexió enmig d'aquesta pandèmia.

Tradició i innovació, tècnica, cultura i escola, filosofia, política i societat tecnològica, l'acompanyament del malalt i del dol en confinament, ètica del tenir cura en temps de pandèmia global, o el lideratge i les noves formes polítiques són alguns dels temes que es tractaran en el cicle.

Per fer-ho, el cicle compte amb 12 experts de matèries diverses com són Gregorio Luri, Joan García del Muro, Francesc Torralba, Montse Esquerda, Jordi Roigé, Armando Pego, Carles Llinàs, Oriol Quintana, Paris Grau, J.M. Porcell, Ferran Caballero o Pau Solanilla que dialogaran en directe amb els assistents que s'apuntin prèviament.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.