Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

(CR) La Companyia de Maria de Catalunya, religioses conegudes com Lestonnac, han fet públic un comunicat en el que mostren la "inquietud i preocupació pels esdeveniments d’aquests dies que posen en entredit la democràcia i els drets humans fonamentals" i demanen "seny i diàleg".

 

Comunicat de la Companyia de Maria N.S. (Lestonnac) de Catalunya

A Catalunya vivim uns moments particularment difícils; és per això que manifestem la nostra inquietud i preocupació pels esdeveniments d’aquests dies que posen en entredit la democràcia i els drets humans fonamentals.

Com a Institució educativa cristiana al servei del nostre poble, demanem als responsables polítics que el seny i el diàleg guiïn les seves actuacions per tal que sigui respectada la pluralitat de la nostra societat, s’aturi tota forma d’intimidació i pressió i es garanteixin els drets democràtics fonamentats en el respecte a la dignitat irrenunciable de les persones i dels pobles.

Ens unim a totes les persones i Institucions civils i eclesials que aquests dies s’esforcen per a trobar camins d’entesa, rebutgen la vulneració de les legítimes aspiracions del poble català i, més enllà dels interessos personals, cerquen el bé comú.

Barcelona, 23 de setembre de 2017