×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Sant Joan de Déu) Infants i joves atesos a Sant Joan de Déu de les Terres de Lleida rebran una compilació de còmics gràcies a la campanya solidària de recollida d’exemplars  que ha impulsat l’empresa Grafreak. Tots els còmics seran destinats a les sales d’espera de l’hospital a l’àrea de salut mental, i també pels menors no acompanyats (MENA), de manera que puguin gaudir de les històries alhora que aprenen l’idioma. Així doncs, l’empresa ha volgut lliurar els còmics “a entitats que ajuden a la cura, educació i lleure d’infants i joves per traspassar aquesta afició i el plaer de tenir un còmic a les mans.”

La campanya, que s’acaba el 29 de juliol, està oberta a col·laboracions i a nous punts de recollida. Actualment els còmics es poden entregar a la seu de Grafreak poden ser nous o usats però han d’estar en bon estat, sense trencar ni pintar, i que vagin dirigits a nens i/o joves.

Sant Joan de Déu Terres de Lleida s’ha convertit en un dels centres de referència d’acollida a joves menors no acompanyats, amb una capacitat del Centre de Primera Acollida de 70 places i el d’urgència de 30. A més, presta serveis de Salut Mental adreçats a la població infantil i juvenil de Lleida i altres poblacions de la província.