Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Setmana de la Bíblia) El diumenge 24 (Diumenge de la Paraula) i fins el divendres 29 de gener a Catalunya se celebra la V Setmana de la Bíblia. En aquesta edició, el lema fa una invitació molt concreta: «Sortim a sembrar la Paraula (Mc 4,14)». I la fa en un context difícil, en plena pandèmia, però amb la confiança que la Paraula de Déu és llum en la foscor i aliment de l’esperit, especialment en temps complicats. Durant aquests dies s’oferiran cinc grans actes telemàtics (sense oblidar les diferents activitats presencials que han organitzat els dinamitzadors bíblics dels bisbats, parròquies i altres comunitats), que facilitaran la participació per via streaming a través del web www.setmanadelabiblia.cat.

Al mateix web, com en edicions anteriors, es penjaran les glosses dels bisbes de les diòcesis amb seu a Catalunya, amb ocasió del Diumenge de la Paraula de Déu i altres reflexions referides a la Setmana de la Bíblia. Igualment, s’està treballant en l’adaptació en format digital de la col·lecció de carpetes Llegir la Bíblia en Grup, editada per l’Associació Bíblica de Catalunya. Amb ocasió de la V Setmana de la Bíblia, s’editarà la carpeta de l’evangeli de Marc en el nou format, que es podrà descarregar de forma gratuïta des del web de la Setmana de la Bíblia.

La Setmana de la Bíblia està patrocinada per la Conferència Episcopal Tarraconense i organitzada per l’Associació Bíblica de Catalunya, l’Abadia de Montserrat, l’Editorial Claret, el Centre de Pastoral Litúrgica i Ràdio Estel i Catalunya Cristiana.