Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Escola Pia) Els responsables de l’àrea de pastoral d’Escola Pia de Catalunya, posen en marxa la vuitena edició d’una formació per a adults. El curs té per objectius descobrir el sentit transcendent que pot tenir la vida; expressar com és possible tenir una imatge i experiència de Déu que ens enriqueixi i alliberi, en un món secular, científic i tecnològic; descobrir què vol dir i què implica ser cristià i adonar-se que és possible viure la fe en comunitat, més enllà de la institució eclesial.

Des del curs 2011 i un cop finalitzada l’edició vinent, hi hauran passat 170 participants entre docents, personal d’administració i serveis de les escoles (PAS), treballadors de les fundacions i de Lleure Turull així com personal de l’Equip de Gestió i religiosos escolapis.

Cristianisme Viu pretén, a diferència d’altres models formatius, ser una proposta oberta a tots els professionals d’Escola Pia que tinguin ganes de fer una reflexió en profunditat sobre aquest tema i crear un espai per a compartir la visió de creients, agnòstics i ateus. Durant tots aquests anys han sigut 16 els formadors que han posat sobre la taula diferents temàtiques de debat. Entre altres, s’ha parlat de neurociència, cosmologia, ciència i fe, sociologia, psicologia, espiritualitat, compromís i solidaritat. La formació s’iniciarà el dimarts 22 d’octubre.