Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Maristes) Els Germans Maristes tancaran els actes de celebració del bicentenari de la institució a Catalunya aquest mateix mes de setembre amb una exposició multimèdia de gran format sobre el passat, el present i el futur de la institució, però també sobre els valors, la cultura i les experiències a l’entorn de les diferents escoles i de l’obra social. La mostra, que s’inaugura el proper divendres 14 de setembre a la sala d’actes dels Caputxins de Pompeia, a la Diagonal de Barcelona, està dividida en quatre àmbits i té un caràcter interactiu. Hi ha un espai per a la història i hi ha una mirada al futur. També hi tenen cabuda les experiències personals i un “Speaker’s corner” que setmanalment serà un punt de trobada amb el públic mitjançant diferents ponents.

El bicentenari és una gran oportunitat per posar de nou en relleu els valors maristes en un món divers i per refermar el compromís de la institució amb la societat. Aportant experiència, tradició i esperit innovador en l’àmbit educatiu, tant a les escoles com a les obres socials.

L’acció dels Maristes a Catalunya es du a terme principalment a través de les escoles, les obres socials, i també desenvolupant projectes en els àmbits del lleure i de la solidaritat. En total, compten amb 2.000 professionals que atenen més d’11.000 infants i joves mitjançant deu escoles i quinze obres socials. A tot el món, els Maristes estan presents en 81 països, on duen a terme una destacada obra educativa.