Vés al contingut
Catalunya Religió dj. 17/10/2019

(Enllaç Solidari) Amb motiu del Mes Missioner Extraordinari que se celebra aquest octubre, Enllaç Solidari ha llançat el seu projecte de cooperació per al curs 2019-2020. Es tracta de la col·laboració amb els Missioners Claretians de Chennai, a l’Índia, per a la construcció d’una sala polivalent per fer-hi activitats educatives adreçades especialment als Dalits, la casta més baixa i marginada de l’Índia.

Aquesta sala s’usarà sobretot per a alfabetització i conscienciació d’adults, amb incidència especial a dones, així com per al reforç escolar d’infants i adolescents, motivant-los en els estudis. La sala tindrà com a beneficiàries immediates les 135 famílies que ja participen en aquestes activitats educatives, que de moment es fan a l’aire lliure. Se’n podran beneficiar també uns 130 infants més.

La construcció d’aquest equipament serà gestionat pels Claretians de l’Índia a la província de Chennai, i el seu funcionament diari, pel grup de Claretians que viuen i treballen al poble de Nadar. Els donatius per a aquesta finalitat es poden fer fins a finals de curs.

Institucions
Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.