Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(ClaretiansAntífones del silenci és el títol de la nova publicació de l’Editorial Claret. Es tracta d’un recull de pregàries en forma de poemes escrites per Jordi Fusté. L’autor remarca que el llibre ha estat “cuinat a foc lent durant molts anys”. Un treball que recull part de les vivències de Fusté que l’han anat marcant al llarg del temps, des de la infantesa fins a l’actualitat.

“És un llibre que m’ha acompanyat al llarg de la vida” afirma l’autor. Un cúmul de vivències que les ha transformat en un llibre de pregàries. La publicació de meditacions en forma de poema vol ajudar a fer introspecció d’un mateix.

Els poemes, amb mètrica, l’han ajudat a simplificar-ne el contingut, a no dir coses supèrflues i a haver de cenyir els sentiments al llenguatge. “El meu desig és que darrere d’aquests versos s’hi transparenti aquell jo profund que, encara que sovint no ens n’adonem, ja viu unit a l’Esperit”, conclou Fusté. El llibre està estructurat en sis capítols: el pare, la compassió, l’esperit sant, l’esperança, Jesús i la pobresa.

Un autor dedicat a l’ensenyament

Nascut a Granollers el 1945, Jordi Fusté va estudiar a l’escola Massana de Barcelona i s’ha dedicat tota la vida, sobretot, a l’ensenyament. També ha escrit diversos llibres infantils. L’autor participa activament a la comunitat El Xiprer de Granollers i també col·labora amb la comunitat benedictina de Puiggraciós.