Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Claret) L’Editorial Claret ha publicat Diakonia 2021 i Paraula i Vida 2021 amb la voluntat de fer present la Paraula de Déu en el dia a dia, perquè aquesta esdevingui un estímul per avançar sempre amb esperança. Ara més que mai és un bon moment per tenir una guia que ens ajudi a seguir endavant, en els moments de més adversitat.

Diakonia 2021 és una agenda de butxaca que contempla una guia de l’Església de Catalunya: la Conferència Episcopal Catalana, els Serveis diocesans i interdiocesans i les Cases d’espiritualitat de Catalunya. Inclou els calendaris del 2021 i el 2022, un directori de telèfons personal, un plànning anual a doble pàgina, una agenda amb quatre planes per setmana i comentaris per als diumenges, amb el número de setmana de la Litúrgia de les Hores. Proposa una lectura continuada de la Bíblia per a cada dia de l’any. 

Paraula i Vida 2021 recull les lectures evangèliques que l’Església catòlica proposa en la litúrgia diària. Amb l’ajuda d’aquest llibre, la veu amiga del Senyor esdevé un estímul per avançar en el camí que fem dia a dia i suport en els moments que patim dificultats i adversitats.