Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Vedruna) Gairebé 300 alumnes faran de professors en una jornada formativa “EdTech” que tindrà lloc a CaixaForum de Barcelona el proper dissabte 16 de març. L’esdeveniment, adreçat a docents d’arreu és el primer a tot Europa d’aquestes característiquesi i compta ja amb 390 inscrits. 

Chromecamp 2019

Chromecamp serà en una jornada matinal de formació adreçada al professorat i amb una característica particular: invertir els rols. Els nens mostraran als docents com la tecnologia els ha acompanyat en el procés d’aprenentatge i es convertiran en protagonistes. La finalitat és compartir amb tota la comunitat educativa tot allò que han pogut desenvolupar a les aules després de la implementació dels chromebooks com a eina habitual de treball. D’aquesta manera es mostraran més de 70 activitats repartides en modalitats diferents: elevator pitch, workshops, shows i experiences.

Gamificació, Programació, Robòtica Educativa, Realitat Augmentada, Realitat Virtual, Disseny i impressió 3D són alguns dels conceptes, entre molts d’altres, que seran presents rere les experiències presentades. També s’hi podran veure projectes que han estat guardonats en convocatòries adreçades al sector educatiu (Mobile Learning Awards, App Awards, Baldiri Reixach o Premi TIC de la FECC entre d’altres).

Reflexionar sobre l’entorn dels aprenentatges

La iniciativa, sorgida d’un grup d’alumnes i docents, vol ser una manera de reflexionar a l’entorn dels aprenentatges que avui desenvolupem a les aules, de compartir coneixement i, sobretot, de donar protagonisme als alumnes.

Chromecamp 2019 és una iniciativa de la xarxa d’escoles de la fundació Vedruna Catalunya Educació amb la col·laboració de CaixaForum i altres entitats vinculades al sector educatiu. D’altra banda la iniciativa comptarà amb la presència de persones rellevants dins el camp educatiu, tecnològic i altres àmbits, que observaran de prop aquesta experiència pionera i transformadora.