Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(La Salle Catalunya) Diversos centres de La Salle Catalunya s’han unit, aquests últims dies, a les iniciatives ciutadanes que han anat sorgint arreu del territori per fer front al Coronavirus. En concret estan imprimint tot tipus de material sanitari en impressores 3D.

 A banda de La Salle Palamós, pionera, cal afegir a la llista a La Salle Figueres, La Salle Sant Celoni, La Salle Manlleu i La Salle Cassà.

A Figueres, el responsable TIC del centre, Pau Arbat, està imprimint material sanitari amb diverses impressores 3D, una d’elles del centre.

Per la seva banda, La Salle Sant Celoni s’ha unit juntament amb tots els centres educatius del municipi que tenen impressores 3D i altres veïns a títol individual. Des de La Salle Manlleu, és el professor del CFGCM  i CFGS de Producció en Fabricació Mecànica el que s’ha posat mans a l’obra.

Finalment, La Salle Cassà també està present en aquesta iniciativa solidària. I és que el president de l’AMPA del centre i un dels pares que fa robòtica estan imprimint material sanitari. Cal recordar que totes les persones i entitats que estan realitzant material sanitari en impressores 3D, ho fan des del projecte coronavirusmakers.org i està avalat pel Departament de Salut de a Generalitat de Catalunya.