Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Centre Sant Jaume) Les entitats d’acció social que treballen amb infants i joves treuen el seu costat més creatiu per dinamitzar els grups i fer un seguiment educatiu en confinament. És el cas del Centre Sant Jaume, que inicia una nova aventura radiofònica per mantenir la connexió amb els infants, joves i famílies que participen dels projectes de l’entitat badalonina. 

#Infosantjaume és un podcast de deu minuts de durada que l’entitat publicarà de dilluns a divendres a les 18h a les xarxes socials i a la pàgina web. 

Un programa d’informació, però també d’entreteniment, per donar veu a les famílies, infants, entitats, escoles i instituts, administracions públiques, grups de música i altres col·lectius culturals.

A més, cada dia comptaran amb dues seccions fixes de recomanacions i reptes proposats per els treballadors i treballadores de l’entitat.

Escolteu aquí el primer programa, deu minuts en els que podreu escoltar les veus d’infants i educadors de l’entitat, recomanacions i una entrevista a, Grau Usseti director de la fundació.

El Centre Sant Jaume és una entitat sense ànim de lucre que treballa per a l’educació integral d’infants, joves i famílies de Badalona en risc d’exclusió social o en situació d’alta vulnerabilitat.