Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït


A Coral Memorial comptem amb espais sagrats de columbaris instal·lats a diferents catedrals i parròquies de Catalunya. Per això, oferim la custòdia de les cendres en qualsevol dels nostres espais memorials.

A Coral us oferim contractar el lloguer d’un columbari per a una urna amb un preu mensual de 19,30 € (IVA inclòs) amb una permanència de 3 mesos o amb un preu anual de 193 € (IVA inclòs).

Amb el lloguer de l’espai, a Coral ens encarreguem de la recollida de l’urna a qui així ho desitgi. Volem estar al seu costat en l’últim adéu, acompanyant-lo amb una cerimònia religiosa a la mateixa església.

Actualment, aquests espais sagrats estan instal·lats en 13 temples religiosos. Aquests són la Catedral del Sant Esperit de Terrassa, les parròquies de Sant Eugeni I, Papa, de Sant Ramon de Penyafort, de Maria Mitjancera, de la Mare de Déu del Pilar i de Sant Lluís Gonzaga de Barcelona, la Parròquia de Santa Maria de Caldes de Montbui, la Parròquia de Sant Cosme i Sant Damià d’El Prat de Llobregat, la Parròquia Mare de Déu de Montserrat de Viladecans, la Parròquia de Sant Josep de La Llagosta, la Parròquia de Sant Esteve de Granollers, la Parròquia de Santa Eulàlia de Provençana de L’Hospitalet de Llobregat i la Parròquia de Sant Antoni de Sant Antoni de Vilamajor.