Vés al contingut
Catalunya Religió dv. 25/01/2019

(Escola Pia) El proper dimecres, 30 de gener, se celebra el Dia Escolar de la No Violència i la Pau, en commemoració de l’aniversari de la mort de Mahatma Gandhi. Per aquest motiu, l’Escola Pia organitza cada any activitats diverses de reflexió sobre la pau i els drets humans en el nostre món.

Es tracta d’una activitat sorgida del treball dels alumnes que, per primera vegada, es farà conjuntament a totes les nostres escoles, 20 a tot Catalunya. A la “càpsula del temps” es guardaran dibuixos, poemes, vídeos i altres treballs de reflexió sobre la No Violència i la Pau. D’aquí a 5 anys, el 2024, cada escola obrirà la seva “càpsula” per treballar sobre les idees que s’hi van guardar i la situació real del moment.

Enguany, per primera vegada, totes les escoles realitzaran una mateixa activitat, la “càpsula del temps”, sorgida del treball conjunt dels delegats i delegades de cada escola i al consell de delegats de l’EPC. Tot l’alumnat ha reflexionat sobre com s’imaginen el món d’aquí 5 anys pel que fa a la Pau i han elaborat algun producte (dibuixos, poemes, vídeos, collage….) que guardaran dins de la “càpsula” de cada escola durant els propers 5 anys. L’any 2024 a cada escola s’obriran les càpsules i es treballarà amb les idees que s’hi van guardar i la situació real del moment.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.