Vés al contingut
Catalunya Religió ds. 13/04/2013

(CR) Aquesta setmana la pàgina CatReligió a l'Aula s’ha presentat dins del marc de la "11ª Jornada de Telemàtica Educativa + Fira TIC". Eloi Aran, responsable del projecte, ha explicat aquest servei per a professors i agents de pastoral als docents participants en la secció de presentacions simultànies de les experiències de centres educatius i empreses especialitzades.

Una trentena d'educadors i agents editorials ha valorat molt positivament aquesta eina per apropar l’actualitat informativa religiosa als adolescents i joves i per oferir recursos als responsables de les assignatures d’aquest àmbit. Els participants han proposat l'ampliació de la pàgina web al currículum de la religió al cicle de primària.

Aquí podeu veure una presentació dinàmica de CatReligió a l’Aula amb alguns exemples de la utilització d’aquest servei que compta amb el suport de Fundació de l’Escola Cristiana de Catalunya.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.