Vés al contingut
Catalunya Religió
FEMAP 2024

Bisbat d'Urgell La 13a edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus -FEMAP- ha inaugurat edició aquest divendres a la catedral de Santa Maria de La Seu d'Urgell. Hirundo Maris i Noctes Cor de Cambra han estat els artistes escollits per donar el tret de sortida al festival d'estiu que es desenvoluparà durant juliol i agost a diferents esglésies dels Pirineus. 

Hirundo Maris i Noctes Cor de Cambra han ofert el concert El cant de la Sibil·la i la Balada del Somni. Cants místics entre el visible i l’invisible”. Les peces que han interpretat han estat El cant de la Sibil·la (Barcelona, s.XV)¸Draumkvedet (Balada del Somni d’Olav Aasteson, Noruega s.XIV) i El cant de la Sibil·la (Girona, s.XVI).

Al concert hi ha assistit l’arquebisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives; el President del Parlament de Catalunya, Josep Rull; l’alcalde de La Seu d’Urgell, Joan Barrera; i els vicaris generals d’Urgell, Josep M. Mauri i  Ignasi Navarri; molts alcaldes també dels llocs on es desenvoluparan els concerts enguany, així com un públic meravellat per la música espiritual i ben interpretada.

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.