Vés al contingut
2 Catalunya Religió dj. 19/06/2014

(Direcció General d'Afers Religiosos) Per iniciativa de la Direcció General d’Afers Religiosos (DGAR), tindrem a Catalunya per primera vegada informació oficial sobre percepció i opinions de la ciutadania respecte a la diversitat religiosa i la seva gestió.

Amb aquesta finalitat s’ha formalitzat el 12 de juny un encàrrec de gestió del Departament de Governació i Relacions Institucional (al qual està adscrita la DGAR) al Centre d’Estudis d’Opinió, per tal que disseny i executi una enquesta titulada ‘Baròmetre sobre la religiositat i sobre la gestió de la seva diversitat’. El treball de camp abastarà una mostra de 1.600 persones residents al país de més de 16 anys i es tindran resultats abans de l’acabament d’aquest 2014.

Amb aquest treball es vol disposar d’informació sobre la implantació de les diferents confessions religioses a Catalunya; la percepció de la població sobre la diversitat religiosa; l’opinió de la població respecte dels reptes que planteja la diversitat religiosa sobre l’organització social, i l’opinió dels ciutadans respecte a possibles iniciatives del Govern en relació amb la gestió de la diversitat religiosa.

 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.