Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

(CR) Mirant cap a Roma. Catalunya Religió inicia una versió italiana amb una selecció dels continguts informatius més destacats. A partir d’ara alguns dels articles setmanals tindran també un resum en italià per acostar la vitalitat religiosa de Catalunya fora del país.

L’edició italiana compta també amb un butlletí que enviarà regularment les notícies més destacades de la realitat religiosa catalana als subscriptors de llengua italiana. És un instrument que també posen a l’abast dels catalans que tenen contacte amb els entorns eclesials i religiosos italians o vinculats amb la Santa Seu. Des d’aquest enllaç poden convidar-los a subscriure’s.

Coincidint amb els 10 anys, Catalunya Religió es consolida com la plataforma informativa sobre l’actualitat religiosa de Catalunya amb més difusió. L’edició digital és el referent de la informació religiosa a Catalunya. I, amb de 20.000 exemplars, l’edició mensual gratuïta en paper situa per primera vegada una revista de temàtica religiosa entre les publicacions en català amb més difusió.

Amb l’edició en italià es respon a l’objectiu principal de Catalunya Religió: difondre amb normalitat i de manera positiva la vitalitat de les institucions religioses a Catalunya.

La Fundació Catalunya Religió és la responsable d’aquest projecte comunicatiu que es finança amb patrocinis i donatius d’entitats religioses i particulars. Des del 2017, la Fundació Catalunya Religió també participa amb els Missioners Claretians de Catalunya en l’empresa de comunicació i serveis audiovisuals Animaset.