Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

(Catalonia Sacra) Catalonia Sacra ha reprès les activitats de l'agenda 2020 en grups reduïts i amb un protocol específic d'actuació davant de la Covid-19. Les visites guiades, els itineraris i les conferències d'aquest any s'havien d'iniciar el 14 de març però la declaració de l'Estat d'Alarma davant la pandèmia van forçar-ne l'ajornament. Ara, després de l'estiu, s'ha decidit reprendre les activitats en grups reduïts i sota estrictes mesures d'higiene i salut en una aposta per una cultura segura, entesa com un bé essencial.

Entre d'altres, la inscripció és obligatòria, ja que hi ha d'haver un registre de totes les persones que hi participen, és obligatori l'ús de mascareta, mantenir la distància de seguretat de 2 metres i no tocar els objectes ni seure als bancs. En qualsevol cas, la realització de les diferents propostes culturals per donar a conèixer el patrimoni cultural de l'Església queden supeditades a l'evolució de la situació sanitària. La intenció de Catalonia Sacra es poder reprogramar l'any vinent la vintena d'activitats que, fins ara, s'han hagut de posposar a causa de la Covid-19 .

Les propoeres visites programades obren les portes de l'església gòtica de Sant Lluc d'Ulldecona, els capitells musicals del Claustre del Monestir de Sant Cugat, les capelles absidials i al presbiteri de la Catedral de Tarragona i el Santuari de la Mare de Déu de Montserrat de Clariana.