Vés al contingut
Catalunya Religió

(Catalonia Sacra) Enguany, tot i el context de pandèmia, el curs anual de Catalonia Sacra proposa mantenir la mateixa estructura de les edicions anteriors, combinant ponències i visites guiades en esglésies amb un interès patrimonial de primera magnitud.

Catalonia Sacra obrirà el dijous 7 de gener la inscripció al curs de formació 2020-2021. Aquest constarà de 4 sessions presencials que es faran a les esglésies de Santa Maria de Barberà (29 de gener), Sant Bartomeu i Santa Tecla de Sitges (1 de març), Sant Pere de Reus (26 de març) i al Monestir de Pedralbes de Barcelona (30 d'abril). Aquest curs la inscripció es farà individualment per a cada una de les sessions, per a facilitar la logística en cas de suspensió d'una de les jornades.

L'objectiu d'aquesta oferta formativa, adreçada a guies turístics, professionals del patrimoni, estudiants i persones interessades, és oferir eines per ampliar els coneixements i recursos que els permetin interpretar i explicar el patrimoni artístic del cristianisme a Catalunya d'una manera documentada i coherent. Entre d'altres hi ha ponències sobre la història de l'art cristià, o nocions de litúrgia, simbologia cristiana i mobiliari litúrgic. Els ponents d'aquesta edició seran Marc Sureda, Montserrat Pagès, Joan Rosàs, Xavier Solà, Maria Garganté, Andreu Muñoz, Jaume Massó, Josep Bracons i Anna Castellanos.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.