Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Fer-se més visibles i millorar l'atenció al visitant. Aquest és l'objectiu de fons de la nova iniciativa de Catalonia Sacra, la creació d'una xarxa d'esglésies amb un valor patrimonial notable.

Amb la creació d’aquesta xarxa, Catalonia Sacra vol propiciar un creixement i una millora de l’atenció al visitant a diferents esglésies de Catalunya que són referència en les seves ciutats i que formen part de l’entramat turístic i cultural del seu entorn social.

La voluntat és que la col·laboració entre elles, mitjançant el paraigua i els serveis de Catalonia Sacra, ajudin a potenciar unes i altres, i totes juntes facin visible el patrimoni cultural de l’Església catalana al servei de la cultura i el turisme del país.

Sota aquesta xarxa s'hi podran trobar catedrals, esglésies monumentals o santuaris, amb interès cultural o turístic, que tinguin un horari fix d’obertura i una recepció mínima de control.

A principis de desembre Vic va acollir la primera reunió d'aquesta iniciativa on van participar representants d'una desena d'esglésies dels bisbats amb seu a Catalunya. La xarxa està oberta a noves incorporacions.