Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Conferència Episcopal Tarraconense) Càritas Diocesana de Tortosa posa en marxa la formació a distància a través de la plataforma Moodle, gràcies al conveni subscrit amb la Fundación ADADE.

D’acord amb aquest conveni, la Fundación ADADE ofereix el desenvolupament d’aquesta plataforma virtual d’aprenentatge amb tecnologia Moodle, per tal de que Càritas Diocesana de Tortosa pugui implementar aquells cursos de formació on-line que consideri adients, per garantir una formació virtual dirigida a les persones participants dels diferents projectes, els seus equips de tècnics i els seus prop de 700 voluntaris. Càritas Interparroquial d’Amposta serà la primera en posar en marxa aquesta plataforma virtual.

Així mateix des de la Fundación ADADE es posa a disposició de Càritas el corresponent hosting i el seu manteniment; així com el corresponent suport tecnopedagògic en matèria d’entorns de formació i comunicació virtual, entre d’altres serveis que faciliten la seva utilització entre tots els equips de Càritas a la diòcesi de Tortosa.

La Fundación ADADE té com a objectius fundacionals la promoció, disseny i execució de projectes educatius i socials, entre d’altres. També, i d’una manera destacada, treballa per la lluita contra la pobresa, pel progrés humà, econòmic i social i la seva participació en projectes de cooperació al desenvolupament, tant a nivell espanyol, com a nivell internacional amb l’ajut a països en vies de desenvolupament.

El conveni ha estat signat per la directora de Càritas Interparroquial d’Amposta, Adela Ortí, que ha estat qui ha impulsat la idea des de bon començament, en representació del director de Càritas Diocesana de Tortosa, Agustí Castell, i Ramón M. Calduch, en tant que president de la Fundación ADADE.

Des de Càritas Diocesana de Tortosa, volen mostrar "el nostre agraïment a la Fundación ADADE per aquesta col·laboració, i mostrem el nostre convenciment de que serà una gran eina de treball per als equips de Càritas a la nostra diòcesi".