Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Càritas Terrassa) Els joves són el futur de la societat i per aquest motiu a Càritas Terrassa treballen també perquè aquest col·lectiu conegui la situació de les persones més vulnerables de la diòcesi, que és la situació dels seus propis veïns.

Per això, i dins d'aquest programa d'accions, els alumnes de primer d’Educació Secundària de l’Institut Égara de Terrassa van visitar l’hort social de Les Fonts de Terrassa. A la visita els alumnes van poder conèixer l’acció social de Càritas, veure en primera persona als participants que formen part del projecte de l’hort i conèixer les seves vivències.

La jornada va servir per sensibilitzar els joves que han col·laborat sembrant noves llavors d’esperança a l’hort de les Fonts. Llavors que donaran fruits, que colliran els participants amb els quals han compartit l’esforç que suposa tenir cura de l’hort.

Una altra de les accions del programa inclou que els agents de Càritas s’apropin als instituts a realitzar activitats dins del programa “Ciutat i escola”. L’institut Pau Vila va rebre els agents de Càritas, que tot jugant a “les 100 fites” van treballar amb els alumnes de tercer d’Educació Secundària els diferents factors de risc que afavoreixen l’exclusió social.

A partir d’aquestes activitats, realitzades amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa i la Generalitat de Catalunya, els joves tenen un primer contacte amb l’acció social, i comencen a plantejar-se com és el món en el qual vivim, què ens agrada i què podem fer perquè totes les persones gaudeixin dels seus drets.