Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

(Càritas Diocesana de Lleida) La Càritas de la diòcesi de Lleida ha registrat un augment del 65% de les demandes per cobrir necessitats bàsiques per part de les persones en risc d’exclusió des de que es va decretar l’Estat d’alarma a causa del coronavirus, el passat 14 de març.

L’entitat ha mantingut oberts tots els programes i serveis, adaptant telemàticament aquells projectes d’acompanyament social i laboral. Al llarg del primer mes de confinament han atès un total de 300 persones, cobrint necessitats bàsiques per valor de 7.443 euros.

L’empresa d’inserció laboral Troballes, que ofereix el servei de bugaderia, també ha seguit el seu curs, donant resposta a les demandes de Càritas i d’altres entitats, tant públiques com privades.

Des de l’entitat diocesana han declarat que “volem fer públic un agraïment explícit a les persones voluntàries que col·laboren amb nosaltres en el desenvolupament dels nostres projectes”. Un agraïment que han fet extensiu a aquelles persones que han fet aportacions econòmiques en solidaritat amb els afectats. Membres de la institució han recordat que la col·laboració econòmica és essencial per poder mantenir la seva activitat, que preveuen anirà en augment les següents setmanes.