Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Càritas Diocesana de Terrassa) Càritas, és a dir, l’acció caritativa i social de l’Església, està al costat de les persones, de les que més ho necessiten. Al mateix temps agraeix el compromís i la solidaritat de totes les persones i institucions, que com a àngels, fan possible que germinin llavors d’esperança, tan a través dels voluntaris, com dels socis, donants i entitats amb Cor.

Amb aquesta intenció i amb la il·lusió característica de l’inici d’un nou any, Càritas ha activat el canal d’Instagram  i WhatsApp. Per rebre les notícies al mòbil a través de whatsapp qualsevol persona es pot subscriure enviant el missatge “Vull rebre notícies de Càritas” al número: 747754852. Aquests perfils s’afegeixen als canals que ja estaven actius de: FacebookTwitter i YouTube.

Josep Àngel Saiz, bisbe de Terrassa i president de Càritas, ha activat el nou web de Càritas Diocesana que manté el domini (www.caritasdtr.org) però a més del canvi estructural, la millora en l’accessibilitat web i l’ús per als diferents dispositius, facilita al visitant la interacció amb l’entitat i la sol·licitud d’ajuda, així com l’oferiment per a realitzar tasques de voluntariat o fer-se soci/donant. D’aquesta manera s’incrementa el ventall d’opcions en què les persones poden fer una col·laboració amb Càritas, que s’afegeixen al canal de Bizum (codi 33432), Facebook o transferències directes (ES92 2100 5000 5002 0007 6012).

Els nous canals de difusió serviran a Càritas per fer arribar a la societat en general la informació de l’acció social que es realitza arreu del territori de la Diòcesi, i que tant al Vallès Oriental com el Vallès Occidental els veïns coneguin l’experiència i la situació de les persones més vulnerables dels seus pobles i ciutats.