×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Càritas) El divendres 16 de novembre, 600 veus de gòspel ressonaran a l’Auditori Fòrum de Barcelona per una bona causa. El GospelFEST serà un concert solidari, on participaran més de 600 cantaires de góspel dirigits per Anna Roqué, Moisès Sala, Ramon Escalé i Jordi Cardona, quatre dels grans directors de gòspel de Catalunya.

La recaptació del GospelFEST es destinarà íntegrament al programa de “Sense llar i habitatge” de Càritas Diocesana de Barcelona. “Quan vam preguntar a Càritas com podíem ajudar-los, van afirmar que l’habitatge era una de les problemàtiques més importants que patien les persones que acompanyaven. Per això hem volgut destinar la recaptació del concert a aquesta problemàtica”, afirmen els organitzadors del GospelFEST. I és que el 53% de les famílies i persones soles ateses per Càritas no compta amb un habitatge digne, xifra que ha augmentat de més de cinc punts percentuals en només un any. Durant el 2017, més de 743 persones ateses per l’entitat dormien al carrer, gairebé un 30% més que l’any anterior.

1,3 milions d’euros a despeses relacionades amb la llar

Gràcies a les aportacions desinteressades de tantes i tantes persones, Càritas ha pogut destinar durant el 2017 més d’1,3 milions d’euros a despeses relacionades amb la llar, i s’ha evitat que 3.629 persones es quedin al carrer per mitjà d’ajuts econòmics, mediació i garantint 1.351 places destinades a habitatge (335 pisos unifamiliars, 31 centres residencials i 25 pisos compartits). Amb aquest concert, els organitzadors del GospelFEST i Càritas volen aconseguir que l’accés a l’habitatge deixi de ser una utopia per a moltes famílies i es transformi en una realitat. Podeu adquirir les vostres entrades pel GospelFEST a ticketea.