Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(IQS) A través de la Fundació Empreses IQS i amb el propòsit d'ajudar les famílies nombroses, CaixaBank i IQS han signat un acord de col·laboració en què l'entitat bancària donarà ajudes per als alumnes dels estudis de Grau i Doble Grau pertanyents a famílies nombroses que es matriculin el pròxim curs acadèmic 2019-20.

A l'acte institucional per part de CaixaBank van assistir Victor Arbós, Director Centre Institucions i Jordi Culell, Director de Banca d'Institucions. En representació d'IQS, Pere Regull, Director general i Rosa Curt, Relacions Externes de la Fundació Empreses IQS.

Amb aquesta col·laboració, CaixaBank assumeix un percentatge dels costos de matrícula dels estudiants IQS pertanyents a famílies nombroses i se suma a la voluntat i compromís d'IQS d'acostar-se a tots aquells estudiants que tinguin motivació i il·lusió per estudiar en el centre universitari. En aquest sentit, IQS té una àmplia política de beques i ajudes entre les quals destaquen les concedides sobre la base de criteris d'excel·lència acadèmica o les atorgades sobre la base de criteris de caràcter econòmic. Els alumnes amb bons expedients acadèmics poden beneficiar-se d'una reducció d'entre el 35 i el 50% en l'import de la matrícula dels estudis de grau. Atenent criteris de caràcter econòmic, l'alumne pot sol·licitar les Beques d'Ajuda Familiar per l'import total o parcial de la matrícula del curs, sobre la base de la situació econòmica que afecta la unitat familiar de l'estudiant.

CaixaBank ha col·laborat en moltes de les activitats que realitza la institució universitària. Entre altres, va ser un patrocinador d'honor en el 25 aniversari d'IQS School of Management, o és destacada la seva participació en el projecte de formació d'educadors: ecologia integral i educació social, de la Càtedra d'Ètica i Pensament Cristià.