actualitat

 
Dv, 16/08/2019
(Fundació Pere Tarrés) Un any més, la Fundació Pere Tarrés torna a obrir les seves cases de colònies perquè pares, mares i fills puguin gaudir d’uns dies de vacances en família.
Dc, 14/08/2019
(CR) Càritas, CONFER, Justícia i Pau, i la Comissió Episcopal de Migracions, com a membres de la xarxa 'Migrantes con Derechos', han denunciat en un comunicat “la manca d'iniciativa dels Governs d'Espanya, Itàlia i Malta amb les persones rescatades a bord dels vaixells ‘Open Arms’ i ‘Ocean Viking’”.
COMUNICAT DE PREMSA
Dc, 14/08/2019
(Claretians) Enllaç Solidari, ONG dels Missioners Claretians a Catalunya, ha fet el tancament de les activitats programades per al curs que hem acabat. Per això, en el cartell adjunt presenten un petit balanç de les cooperacions més importants que han pogut oferir durant aquests mesos.
Dm, 13/08/2019
(Ramon Bassas - CR) L’Eloi Aran està vinculat a Catalunya Religió des del primer dia. “Us coneixia a en Jordi Llisterri i a tu de quan vam muntar la ‘Blogsfera Cristiana’, aleshores vinculada a la revista Foc Nou, te’n recordes?”. “Sí, i tant”, responc.
Dll, 12/08/2019
(CR) La catalana Montserrat del Pozo Roselló ha estat reelegida com a superiora general de la congregació de les Missioneres Filles de la Sagrada Família de Natzaret en el marc del XXII Capítol General celebrat aquests dies a Roma.
Dg, 11/08/2019
(Sagrada Família) La sala d’audiovisuals del museu de la Sagrada Família es pot visitar des d’aquest mes de juliol en el seu nou emplaçament, al costat de la Sala Subirachs Vila-Grau. El trasllat es deu a unes obres que tindran lloc al transsepte de la
llegiu més

recull de notícies

 
Dm, 13/08/2019 | Diari de Tarragona
Dll, 12/08/2019 | Diari Ara
Dll, 12/08/2019 | Diari de Girona
Dll, 12/08/2019 | Diari de Tarragona
 
llegiu més

panoràmica

 
 
Visió positiva
                ORACIÓ PELS MIGRANTS OFEGATS EN EL MEDITERRANI Tu que t'estàs ofegant en el mar del nostre egoisme, tu que cercaves la llar on refer la teva vida  i has caigut al fons de la nostra impietat. Màfies, diners, venta d'éssers humans, estafes, robatoris, abusos i crims sexuals. Europa de ...
 
El Cim s’acosta
Aprofitant que avui és 15 d’agost, us deixem un breu comentari sobre la solemnitat de l’Assumpció de la Mare de Déu, escrit per Josep Lligadas per a la revista Bloc MD. La Mare de Déu d’agost El 15 d’agost, ben al mig de l’estiu, celebrem l’Assumpció de Maria, la festa més important de la Mare de Dé...
 
llegiu més

veure la fe