Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

(CR) La revista El Bon Pastor ha publicat un número especial amb un recull d’algunes de les experiències de pastorals durant les setmanes del confinament. El número d’aquesta revista realitzada per capellans des de Càtedra de Teologia Pastoral Josep Pont i Gol, relata i analitza les experiències que s’ha estès aquests dies. Transmissions litúrgiques per streaming, missatges per WhatsApp, vídeos per Youtube, missatges per les xarxes socials, els xats amb preguntes i respostes com a forma d’acompanyament espiritual, o converses i assistència espiritual a malalts i familiars a través de tablets.

Entre altres articles, Carles Cahuana, Bernat Juliol i David Abadias valoren el servei que ofereix la missa per televisió. Joan Àguila, Carlos Bosch, Jaume Mayoral o Joan Manuel Bajo reflexionen sobre l’acompanyat virtual i Norbert Miracle parla del món educatiu

El número també recull el testimoni de dos capellans del serveis religiós als hospitals, Sebastià Aupí i Felipe Rodríguez. I per primera vegada parlen en primera persona tres capellans que han passat el coronavirus, Josep Maria Turull, Carles Muñiz i Ramon Cabanas.

Com cada número de El Bon Pastor, s’obre amb un pòrtic d’Armand Puig i aquesta edició compta amb text del bisbe Antoni Vadell.

La revista ha duplicat els números publicats durant els mesos de confinament aportant les primeres reflexions pastorals sobre la pandèmia de la Covid-19.