Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

(Glòria Barrete –CR) Si hi ha un tema a destacar aquest 2020 que deixem enrere avui és el de la pandèmia de la Covid-19. Tots d’alguna manera o altra ens hem vist afectats per aquesta crisi sanitària que ha fet estralls a tots els nivells. Catalunya Religió desitja a tots els seus lectors un molt Bon Any 2021 i ho fa donant veu a Carles Muñiz Pérez, prevere del bisbat de Sant Feliu i supervivent d’aquest virus; a Eduard Flores, prevere de la Conca d’Òdena, primer territori català a confinar-se; a Zouhair El Hairan, membre de l'associació Euro-Àrab i vinculat a la mesquita del Clot i el centre Sufí de Barcelona; i a Anna Centelles, cap de voluntariat del Nou Hospital Evangèlic.

Tots ells fan balanç d’uns mesos de pandèmia en què la distància, la soledat, la por i la incertesa han estat presents. Ho fan també, i a propòsit, des de casa, per vídeo-trucada, com un homenatge a tota aquella tecnologia que ens ha permès seguir connectats i enfortir la comunitat. I no obliden el desig futur que aquest any 2021 estigui ple de salut, acompanyant els febles, veient l’altre i enfortint l’acompanyament espiritual. Bon Any 2021.

Cada any una personalitat desitja un bon any als lectors de Catalunya Religió: el 2012 va ser la ninotaire Pilarín Bayés a Vic; el 2013, sor Lucia Caram a Manresa; el 2014 la música del Grup de Gospel dels maristes; el 2015 el bisbe Joan Piris, ho feia des dels pisos del seminari de Lleida; el 2016 ho va fer la comunitat parroquial de la parròquia Sant Francesc d'Assís de les Franqueses del Vallès, el 2017 el grup Kairoi vinculat als maristes, el 2018 els promotors de la campanya #TrencantFronteres, el 2019 els mercedaris amb motiu dels seus 800 anys, i el 2020 fra Valentí ens explicava el significat del pessebre.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.