Vés al contingut
Catalunya Religió dl. 1/01/2018

(Laura Mor –CR) Quines barreres internes ens impedeixen apropar-nos als altres? I quan es tracta de persones migrants? Sabem crear ponts i buscar espais per al bon veinatge? Això és el que fan cada dia la Fundació Migra Studium dels jesuïtes i SICAR cat de les adoratrius. El proper dissabte 27 de gener el cantautor Esteban Faro oferirà un concert solidari en benefici d'aquestes dues entitats a la sala Luz de Gas. Culminarà així la campanya #TrencantFronteres.

Aquesta iniciativa és un reforç als projectes que realitzen les dues entitats amb les persones migrades més vulnerables i, alhora, un toc d'alerta davant del desconeixement i prejudici social cap a aquest col·lectiu. En aquest vídeo en parlen amb detall la coordinadora de la campanya, Lucía Ortín, la directora de Migra StudiumM. Carmen de la Fuente, i la tècnica de comunicació a SICAR cat, Laia Virgili. Al número 3 del carrer Palau de Barcelona, on hi ha la seu de Migra Studium, les hem reunit a totes tres junt amb els acords i la veu d'Esteban Faro.

Cada any una personalitat desitja un bon any als lectors de Catalunya Religió: el 2012 va ser la ninotaire Pilarín Bayés a Vic; el 2013, sor Lucia Caram a Manresa; el 2014 la música del Grup de Gospel dels maristes; el 2015 el bisbe Joan Piris, ho feia des dels pisos del seminari de Lleida; el 2016 ho va fer la comunitat parroquial de la parròquia Sant Francesc d'Assís de les Franqueses del Vallès, i el 2017 el grup Kairoi vinculat als maristes.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.