Vés al contingut

Vivim uns temps certament confusos. El passat sembla esvair-se ràpidament i el futur s'intueix incert, mentre que el present desconcerta. Algunes persones es troben en situacions dramàtiques perquè pateixen les conseqüències de profundes injustícies laborals que es converteixen en vertaders drames personals. En aquests moments, tot i que pugui semblar impossible, cal mantenir el cap clar i deixar-se aconsellar per qui pot aportar serenor i tranquil·litat. Per això són útils els bons consells. L’'Antic Testament està ple de bones recomanacions per anar per la vida.

Per exemple, resulta útil la següent cita treta del llibre de Tobit: "Allò que tu no vols que et facin, no ho facis tampoc a ningú. Comparteix el teu pa amb el que passa fam i el teu vestit amb el despullat. Demana consell a persones de seny i no menyspreïs mai un consell profitós. Beneeix Déu en tot moment i demana-li que dirigeixi els teus camins i que dugui sempre a bon terme els teus propòsit". Es veritat que aquestes recomanacions es poden interpretar com a simples normes de conducta, però és cert que a través d'aquestes actituds es participar de l'amor de Déu. La fe cristiana no és una carrera d’obstacles de normes i dogmes, és la invitació a una conversió de vida per preparar l’adveniment del Regne de Déu.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.