Vés al contingut

El proper 1 de març serà dimecres de cendra, inici de les setmanes de quaresma.

Una llarga tradició del poble jueu recorda com durant 40 anys van anar pel desert, fugint de l'imperi d’Egipte, on eren esclaus explotats. Un temps en què es van constituir com a poble, en mig de tribulacions, lluites i ajudes de Déu. Des d’aquesta tradició, el número 40 significa temps de construcció, cohesió i renovació.

Quaresma, doncs, ha de ser un temps de reconstrucció de la nostra vida personal i social. Abans de començar-la, suggerim una reflexió personal i comunitària sobre com volem viure aquesta quaresma, fugint de tota rutina i ambient gris i antipàtic. Al contrari, cercant signes d’alliberació, autenticitat i sentit en el camí que estem fent.

Per tal d’ajudar, proposem:

1.- Deixarem per unes setmanes el procés de la Mònica 03 i els seus amics, que vagin treballant la nova comunitat.

2.- Enviarem UNES MEDITACIONS EN LES QUALS HI HAURÀ UN TEXT DE RAMON LLULL DEL LLIBRE DE L’AMIC I L’AMAT I UNES REFLEXIONS ESPIRITUALS SOBRE EL TEXT.

3.- Els textos del llibre de Ramon Llull no seran els originals en català antic, sinó una traducció, ja editada, en català actual, per facilitar-ne la comprensió.

Esperem que això sigui una ajuda en uns moments en què hem de cercar aquelles motivacions de sentit que ens ajudin a reconstruir la nostra identitat com a estimats del Senyor en un món ben convuls.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.