Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Els fans de la Mònica 03 han anat responent al qüestionari que havien rebut pel Facebook. En total són unes 150 respostes i només uns 15 no han contestat. Per tant, la convocatòria ha estat un èxit. La comissió està formada per quatre amics i avui es reuneix per fer un soparet a casa de la Marta (pa amb tomàquet i formatge o pernil), llegir les respostes i tenir una conversa sobre l’evolució humana i espiritual de la Mònica 03.

El qüestionari tenia tres preguntes. 1ª: Com veus la Mònica en aquests moments de la seva evolució personal? 2ª: Com imagines el seu futur? 3ª: Quin consell li donaries? Les respostes a la primera pregunta són força positives: una noia dinàmica, sensible, oberta, valenta, etc. N’hi ha una que diu: “Fuig de si mateixa i té por de veure la veritat”. Les respostes a la segona pregunta són molt variades: uns la veuen dirigint una empresa, quasi tothom vivint en parella –hi ha qui diu “i pobre parella!” –, tres o quatre la veuen soltera i algú la veu religiosa de les de Calcuta. Les respostes a la tercera pregunta encara són més variades. Uns quants consells atenen més a la dimensió física i psicològica: anar al gimnàs, córrer cada matí, una teràpia, etc. Altres són més de fons: més meditació, tornar a Sant Ignasi de Moxos per sempre i fins anar-se’n a viure al monestir on hi ha la Glòria i veure si és el seu lloc a la vida.

La comissió fa un resum de les respostes, que enviarà a totes i a tots els fans, i enceta una inacabable conversa sobre la Mònica 03. Cap a les tres de la matinada sembla que han arribat a uns certs punts, encara que amb matisos diferents. Sobre la dimensió professional creuen que si es fica en una empresa segurament hi arribarà molt amunt a pesar de ser dona, però no serà feliç. Ella, si de cas, hauria de fer una empresa pròpia i donar-li el seu aire personal. Sobre la parella, veuen que li serà difícil trobar-la, almenys de moment. Haurà de ser una persona molt intel·ligent, pacient i entusiasta. Finalment, el consell de la comissió és que aprengui a descansar. Ioga, silenci, meditació. I, com que és creient –seriosament creient–, doncs que pregui. 

Tots estan d’acord que ella mai sabrà els resultats de l’enquesta ni els consells de la comissió.