Vés al contingut

L'Esperit del Senyor reposa sobre meu,

perquè ell m'ha ungit.

M'ha enviat

a portar la bona nova als pobres,

Has intentar connectar-te per portar la bona nova als pobres?:

Connectat amb el millor de tu mateix

Connectat amb gent que estigui lluitant

Connectat amb persones que cerquen connectar-se

Connectat amb l’esperit jove, inconformista, sensible

Connectat amb el Crist.

Si no ens connectem no podrem. Precisament el sistema econòmic que ens domina vol la desconnecció, el que cadascú només miri per ell, un subjectivisme radical. Tot el contrari de la fraternitat, de la comunió, de la comunitat, de la mútua connexió en la justícia i l’amor.

“Si, he trobat persones que s’ajuden, que posen en comú determinats serveis. No sols els hi va una mica millor en termes de subsistència, és que han fet amics. S’han desfogat, han parlat... és molt important aquesta comunicació, és fonamental....”

“Per primer cop vaig anar a cridar quan volien desnonar una família d’un pis, jo diria quasi una barraca...a la porta ens van situar un bon grup de gent. Uns es coneixien, altres no ens coneixíem, però ràpidament va córrer per tots com un corrent elèctric... no baixaran, no entraran, no podran... i , saps, els executors de la sentència es van retirar, ells també eren persones i segurament es sentien malament... “

“Es diu Matilde i ven peix a la plaça...i l’altre dia li vaig dir: Mati, quan vingui aquella senyora gran del meu bloc, saps qui vull dir?... li dius que ja està pagat, que ha vingut un veí i ho ha pagat. Si us plau, no li diguis que soc jo...... i em diu la Mati: si, reina, ets un sol...”

“I tu, que et prepares pel Nadal , com anem de connexions amb els pobres? Encara hi som a temps. Per cert, que no sigui un moment romàntic, sinó una decisió permanent per sempre”

SOM MOGUTS A DONAR BONES NOVES ALS POBRES. I NO ENS MOUREM DE LA NOSTRA DECISIÓ. ACTUEM CONNECTATS.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.