Vés al contingut

En el marc del 50 aniversari del Concili Vaticà II, l'Any de la fe i l'imminent Sínode de Bisbes per a la Nova Evangelització, el web del setmanari ofereix als internautes tres especials informatius amb tot el que cal saber sobre aquestes rellevants cites eclesials.

El proper dijous 11 d'octubre, l'Església commemora l'esdeveniment eclesial més important de les últimes dècades: l'obertura del Concili Vaticà II, el 1962.

Vida Nueva (que es publica des del 1958) ha begut sempre de l'esperit conciliar. Per les seves pàgines van passar tots els protagonistes de llavors i del postconcili, i avui segueix sent un espai principal per a aquells que volen construir i caminar pels ponts per a la trobada entre l'Església i la societat.

En els últims mesos, s'han multiplicat els articles, informacions i reflexions al voltant d'aquest 50è aniversari del Vaticà II. Tot això està recollit en l'especial sobre el 50 aniversari del Concili Vaticà II.

En el context d'aquest aniversari, Benet XVI ha convocat bisbes de tot el món a la 13ena Assemblea General Ordinària del Sínode, per reflexionar sobre la nova evangelització per a la transmissió de la fe cristiana. Se celebrarà a Roma del 7 al 28 d'octubre. Tota la informació que generi el Sínode serà a l'especial sobre la nova evangelització, així com les notícies, opinions, entrevistes i els Pliegos que el setmanari ha anat publicant en els dos últims anys.

Un tercer especial s'ocuparà de compilar tot el relatiu a l'Any de la fe, a partir de la seva obertura el 11 d'octubre. Tots els internautes poden accedir, des de l'especial sobre l'Any de la fe, a la carta apostòlica Porta fidei o al programa d'esdeveniments més destacats d'aquesta celebració.

Aquests tres especials de Vida Nueva s'aniran alimentant progressivament, tant amb les informacions de la web com amb tots els articles publicats a la revista en paper. Els subscriptors de Vida Nuevapodran accedir lliurement a tots els continguts íntegres. Dins d'aquest apartat d'especials també poden accedir a l'edició completa del suplement Vida Nueva Catalunya.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.